Contact

*Momenteel ben ik met zwangerschaps/ouderschapsverlof en neem ik geen nieuwe patienten aan. Bent u op zoek naar een fijne collega van mij? Kijk dan op de website van mijn beroepsvereniging www.nvkh.nl*

Heeft u vragen of wilt u een eerste afspraak maken, dan kunt u een e-mail sturen.

Consulten zijn mogelijk op de praktijk in Apeldoorn of online door middel van video bellen.

Contact en afspraken: dinsdag t/m zaterdag.

Tarieven:

  • Eerste afspraak vruchtbaarheid (60-90 min) – €450
  • Vervolgafspraak vruchtbaarheid (60-90 min) – €450
  • Tussentijds email consult of acuut telefonisch consult – €50

Vergoeding
Wanneer u hiervoor aanvullend verzekerd bent, wordt een gedeelte van de consult kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Ik ben als homeopaat aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en een geregistreerde therapeut bij de RBCZ. Uw eigen risico wordt niet beïnvloed door een homeopathische behandeling.

Praktijk adres
Ingefleur Spreij, BSc (Hons) LCHE, MSc
Laurierstraat 19, 7322 RB Apeldoorn
06 4700 3966

Routebeschrijving

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt, zo niet in de Laurierstraat dan in de Lavendelstraat. De dichtsbijzijnde bushalte is aan de Deventersestraat (Dennenkamp).

Opleiding
Ik ben opgeleid als homeopaat aan The Centre of Homeopathic Education, Middlesex University in London, Verenigd Koninkrijk. Jaarlijks volg ik medische en homeopathische nascholingen om bestaande kennis op te frissen en nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied tot mij te nemen.

BSc diploma homeopathy IR Spreij
Licenciate IR Spreij

Privacyvoorwaarden
U kunt de privacyvoorwaarden hier nalezen.

Klachtenregeling
Heeft u klachten over een van mijn diensten? Neemt u dan alstublieft rechtstreeks contact met mij op zodat we tot een oplossing kunnen komen. Ik vind het belangrijk dat u zich prettig voelt bij de manier waarop ik up behandel! Als lid van de beroepsvereniging NVKH ben ik aangesloten bij de Stichting Zorggeschil. Wilt u een klacht indienen? Dan kan dat via deze pagina.

Overig

  • KvK 64219437
  • BTW ID NL103713839B02
  • AGB code behandelaar 90104647
  • AGB code praktijk 90063936

Ingefleur Homeopaat is ook te vinden op www.homeopaat-info.nl.