De homeopathische middelen in mijn tuin: Buddleja.

Wist je dat homeopathische middelen overal te vinden zijn? Ik heb er een hoop in mijn tuin!

Buddleja is er eentje van en terwijl ik dit schrijf zit ik in de tuin en ruik ik de zoete honinggeur van mijn lievelingsplant en zie ik ontelbaar vlinders dansen op de kleine bloemetjes. We weten nog niet zo heel veel over dit middel maar wel dat het verlichting en verwerking biedt bij diep verdriet en trauma. Het wordt ook wel de “Arnica van de ziel” genoemd!

Herken je jezelf in dit plaatje of zit je met een van de genoemde klachten? Neem dan contact op voor een afspraak om te zien of je baat zou hebben bij Buddleja of een ander homeopathisch middel.

Buddleja Davidii NL.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *